Miljonsatsning på roligare matte

bild artikel”Wallenbergsstiftelsen storsatsar på att utveckla matteundervisningen i Uddevalla med hjälp av IT. I ett särskilt projekt ska eleverna utveckla sitt matematiska tänkande genom ett dataprogram där de lär upp datorn. Tanken är att det ska vara kul att räkna och att eleverna ska se att matematiken är en viktig del av vardagen.”
Sveriges Television, Västnytt, onsdag 24 september 2008 » Läs mer

En reaktion på “Miljonsatsning på roligare matte

  1. Om ne5gon e4r de5lig pe5 matematik e4r inte det lika stdaeatismrgnie som att vara de5lig pe5 att le4sa eller skriva. Jag kan e4rligt se4ga att jag e4r re4tt de5lig pe5 matematik, me5ste te4nka be5de en och tve5 ge5nger pe5 vad lf6nen blir efter skatt och har sve5rt att ff6rste5 den abstrakta matematiken. Le4sningen ger mig se5 mycket mer e4n matematiken, romaner, bloggar, sms, nyheter, you name it. Skrivandet ger mig ff6rme5gan att he5lla kontakt med fre4mlingar f6ver internet, skriva veckobrev till ff6re4ldrar, lf6sa korsord Jag kan inte riktigt se hur jag lider av att inte vara se4rskilt bra pe5 matematik. Jag tycker inte att det e4r se4rskilt roligt med matematik, jag fe5r anstre4nga mig ordentligt ff6r att inte le5ta det smitta av sig pe5 mina ff6rskolebarn och elever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>